Gigot d'agneau sous-vide

Gigot d'agneau sous-vide

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de graines de moutarde
  • 30 g de graines de cumin
  • 20 g d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 brins de persil frais
  • 2 brins de menthe fraîche
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 1500 g de gigot d'agneau désossé coupé en morceaux
  • 30 g de jus de citron
  • 10 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 627.5 mg
Białko 84.5 g
Kalorie 2938 kJ / 702.8 kcal
Tłuszcz 35.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...