Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Białko
- 84.5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 627.5 mg
Alternatywne przepisy
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min
Sous-vide magrets de canard
2h
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4 godz. 30 min
Fajitas au poulet et aux champignons (TM6)
1h
Chili con carne Cuisson lente
7 godz.
Ravioli aux champignons et à la courge
1h 30min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 godz. 45 min
Bœuf mijoté aux champignons
5 godz. 20 min
Bœuf Stroganoff
1h
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 godz. 25 min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min