
Urządzenia i Akcesoria
Tartinade concombre-ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
150 g de concombre coupé en morceaux et un peu pour la finition
-
80 g de noix décortiquées
-
1 brin de menthe fraîche équeuté et un peu pour la finition
-
400 g de ricotta fraîche
-
30 g d'huile d'olive extra vierge
-
2 - 3 pincées de sel
-
2 - 3 pincées de poivre moulu
-
6 tranches de pain de campagne
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
343 kcal /
1438 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
419 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja