Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'amandes décortiquées
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- 5 feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 262.7 kJ / 63.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 67.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palmiers saumon aneth
40 min
Samoussas à la tomate et à la ricotta
35 Min
Palmiers saumon aneth
40 min
Mini-financiers chèvre et miel
35 Min
Feuilletés escargots
40 min
Miniquiches sans pâte, champignons, jambon et ciboulette
40 min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55 min
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Madeleines basilic-parmesan
30 min
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55 min
Roulés de crêpes vertes, saumon et épinards
45 Min