Pain à la châtaigne

Pain à la châtaigne

2.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
6 portions

Składniki

  • 10 g de sel
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 300 g de farine de blé type 55, et un peu pour fariner
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 320 g d'eau
  • 100 g de châtaignes cuites et pelées
  • 10 g de beurre pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1327 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 65.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...