
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Bärlauchblätter, frisch in groben Stücken50 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (2-3 cm)1000 g
-
Milch250 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Salz1 ½ TL
-
Muskat1 - 2 Prisen
-
Sahne100 g
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
süßer Senf1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
498 kcal /
2086 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bärlauch
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy