Urządzenia i Akcesoria
Zucchini sous-vide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Wasser1500 g
-
Zucchini in Würfeln400 g
-
natives Olivenöl extra2 EL
-
Salz2 Prisen
-
Minze, frisch in Streifen4 Blättchen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
196 mg
Białko
3 g
Kalorie
456 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Lauch dünsten
20 min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 min
Schneller Gemüsesuppentopf
40 min