Trinxat de col

Trinxat de col

4.3 190 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 raciones

Składniki

  • 700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
  • 150 g de panceta de cerdo sin corteza cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de agua
  • ½ - 1 cucharadita de sal
  • 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
  • 200 g de butifarra negra

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 642.1 kcal / 2686.5 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 50.8 g
Węglowodany 32.9 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 708.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...