
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane buraczkami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 sztuk
Składniki
-
czerwonej cebuli (patrz wskazówka)10 - 20 g
-
wody400 g
-
jajek8
-
czerwonego buraka, gotowanego lub pieczonego, pokrojonego na kawałki40 g
-
majonezu20 g
-
sera koziego twarogowego10 g
-
soli (opcjonalnie)1 szczypta
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
kiełki rzodkiewki do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
63 kcal /
263.8 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
91.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rolada szpinakowa z łososiem
2 godz. 50 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
5 godz.
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Wytrawna babka z zielonym farszem i jajkami
2 godz. 30 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Portugalskie zielone jajka
50 min
Roladki z ogórka
30 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min