Rolada z indyka ze szpinakiem
TM5 TM6

Rolada z indyka ze szpinakiem

4.6 (35 ocen)

Składniki

  • 100 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
  • 1 - 2 ząbki czosnku
  • 10 g masła
  • 200 g liści szpinaku, świeżych
  • ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
  • 1000 g piersi z indyka, bez skóry, bez kości, w jednym kawałku
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
  • 1 jajko
  • 1000 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
961.5 kJ / 229.7 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie