Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de sucre de canne
- 10 g de sucre vanillé maison
- le zeste d'un citron vert
- 6 citrons verts, le jus seulement
- 450 g d'eau
- 2 branches de thym frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 467 kJ / 109 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio de canard aux agrumes
12h 30 min
Velouté de framboises au lait ribot
10 min
Soupe de fruits
5 min
Nectar de papaye, mangue et orange
15 min
Sorbet à l'orange
12h
Soupe glacée aux amandes
1h 15 min
Salade de poulet à l'orange
35 min
Bar façon thaïe
35 min
Sorbet citron
8h 30min
Madeleines au citron vert
45 min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20 min
Junior banane fraise
10 min