Pain au yaourt

Pain au yaourt

4.7 127 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 parts

Składniki

  • 10 g de beurre pour le moule
  • 400 g de farine de blé type 55, et un peu pour le moule
  • 200 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 70 g de farine de seigle
  • 125 g de yaourt nature
  • 1 - 1 ½ c. à café bombée de sel
  • 1 c. à café de sucre en poudre

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 172 kcal / 736 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 33.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...