Urządzenia i Akcesoria
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
85 g almond, blanchedcashew nut, raw85 g
-
garlic clove½
-
red pepper, roasted, preserved100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomato, in oil drained115 g
-
paprika, sweet2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
425.7 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
818.1 kJ /
195.5 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana and raspberry soft serve
5 min
Caprese omelette
30 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Focaccia
3 godz.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min