Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11204.2 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
40 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min