Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11204.2 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Venison and Potato Goulash
50 min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Lemon Champagne
50 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min