Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11204.2 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Falafel Waffle
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Cuban Mojito
5 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Philly Cheesesteak
50 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min