Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11204.2 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25 min
Apple Onion Tea
15 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Mediterranean Chicken
35 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min