Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11204.2 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Salmon and mushroom rice
40 min
Mediterranean Chicken
35 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min