
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail de belle taille
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau (voir "Conseil(s)") (opcjonalnie)
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de rumsteck coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre, selon la taille
- 30 g de moutarde
- 60 g de yaourt nature
- 30 g de fromage à tartiner type St Môret®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 316 kcal / 1325 kJ
- Białko
- 45 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.5 g