Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 1694.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mijoté de porc au paprika
40 min
Poulet basquaise
50min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Blanquette de veau
1h
Couscous de poulet
1h 10min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Couscous de poulet
40 min
Bœuf carottes
2h