Roulé au fromage et au jambon

Roulé au fromage et au jambon

4.4 106 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • huile végétale pour huiler
  • 300 g d'emmental coupé en morceaux
  • 200 g de farine de blé
  • 500 g de lait
  • 8 œufs moyens (53-63 g)
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de jambon blanc coupé en lanières (1 cm env.)
  • 200 g de fromage frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 44 g
Kalorie 2700 kJ / 645 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...