Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di farina manitoba
- 400 g di acqua
- 50 g di farina di segale
- 50 g di farina integrale
- 4 g di sale
- 50 g di semi misti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 202.7 kJ / 48.4 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 0.1 mg
Alternatywne przepisy
Panfocaccia con noci
3 godz. 30 min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Filone di segale
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min