![Focaccine di segale ai semi Focaccine di segale ai semi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1627BA0D-4324-4912-87AF-84B9844DA4B0/Derivates/1a67df6d-4078-41a3-94dc-e76d63be293e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di farina manitoba
- 400 g di acqua
- 50 g di farina di segale
- 50 g di farina integrale
- 4 g di sale
- 50 g di semi misti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 202.7 kJ / 48.4 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 0.1 mg
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 godz. 30 min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane ai cereali con i semi
3klst 10 min
Pane bianco
3 Std.