Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pre-impasto
- 80 g di acqua + q.b.
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di zucchero
- 125 g di yogurt naturale, non zuccherato
- 200 g di farina manitoba
Impasto
- 125 g di farina di castagne
- 80 g di farina manitoba
- 70 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- latte q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 337.9 kJ / 80.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 200.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle noci al Varoma
3小时 30 分钟
Buccellato
4h
Aceto di sidro di mele e ribes
4 Std. 20 Min
Panini alberelli segnaposto
3hod.
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli (TM6)
25 Min
Focaccine ricotta e uva
40min
Brioche vegana con frutta secca
2hod.
Biscotti noci e datteri
1 Std.
Cantucci farina di castagne e albicocche secche
2hod.
Focaccia alla curcuma
3小时 30 分钟
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2hod.