Urządzenia i Akcesoria
Panini allo yogurt e farina di castagne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
Pre-impasto
-
80 g di acqua + q.b.
-
8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
10 g zucchero
-
125 g di yogurt naturale non zuccherato
-
200 g di farina manitoba
Impasto
-
125 g di farina di castagne
-
80 g di farina manitoba
-
70 g di acqua
-
20 g olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
-
latte q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
200.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
337.9 kJ /
80.8 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapor di castagna
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 Std.
Crackers al formaggio vegan
1 Std.
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane allo yogurt
14 Std. 50 Min
Filone di segale
4 Std.
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Pane segale e farro
4 Std. 30 Min
Focaccia
6 Std.