Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt

Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
45 pezzi

Składniki

  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di chicchi di farro
    250 g
  • di amido di mais (maizena)
    40 g
  • di olio di semi di girasole
    80 g
  • di sciroppo di agave
    80 g
  • di yogurt alla vaniglia
    150 g
  • di lievito in polvere per dolci
    5 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 58.7 kcal / 245.5 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 14 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...