Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi

Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi

1.7 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 bicchieri

Składniki

Biscotto croccante
  • di biscotti frollini
    125 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di zucchero grezzo di canna
    10 g
Mousse
  • di cioccolato bianco a pezzi
    200 g
  • di gelatina in fogli ammollati in 15 g di acqua fredda
    3 g
  • di zucchero
    65 g
  • albumi
    2
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    300 g
Crema di cachi
  • cachi la polpa a pezzi
    3
  • di zucchero
    20 g
  • stecca di vaniglia i semini
    ½
  • di gelatina in fogli sciolti in 5 g di acqua fredda
    1 g

Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Kalorie 574.1 kcal / 2401.8 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 63.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 119.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...