Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 gramů kešu ořechů
- 40 gramů rukoly
- 40 gramů baby špenátu
- 80 gramů jahod, na plátky
- 80 gramů malin
- 100 - 150 gramů kozího sýra, na plátky (5 mm)
- 20 - 30 gramů červené cibule, na kolečka
- 10 gramů hořčice
- 5 - 10 gramů medu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů bílého vinného octa
- 30 gramů neperlivé minerální vody
-
30
gramů řepkového oleje
lub 30 gramů olivového oleje - 2 polévkové lžíce jadérek granátového jablka (opcjonalnie)
- mletý černý pepř
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 325 mg
Alternatywne przepisy
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1h 15min
Středomořský bramborový salát
1j 10 menit
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 min
Steak s rukolovým salátem
35 Min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20 Min
Caesar salát s kuřecím masem
50 Min
Listový salát s jablky a čedarem
25 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 Min