Urządzenia i Akcesoria
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
máslo na vymazání
-
500 gramů směsi zeleniny uvařené, vychladlé, na kousky (viz Tip)
-
110 gramů parmazánu na kousky
-
250 gramů mléka
-
20 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého muškátového květu
-
3 žloutky (viz Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
16 g
Kalorie
1171 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Plněná rajčata
25 min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 godz. 30 min
Zapečená rýže se zeleninou
1 godz.
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1 godz. 10 min
Sýrové suflé
50 min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2 godz. 5 min
Perníková čokoláda s mákem a třešněmi
1 godz. 20 min
Vegetariánské chilli
1 godz. 5 min
Zeleninové kari s rýží
1 godz.
Špagety s mletým masem a špenátem
30 min
Šťavnatý vídeňský guláš
1 godz.
Žlutá rýže s kuřetem
50 min