Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů papriky, na kousky (2 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus navíc 1 polévková lžíce
- 80 gramů cibule, na tenké plátky (2 mm)
- 150 gramů lilku, na kousky (2 cm)
- 150 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 10 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů piniových oříšků, orestovaných
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů hovězího masa, na nudličky
- 1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 15 gramů balzamikového octa
- 130 gramů cherry rajčat, napůl
- ½ čajové lžičky cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 832 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Květáková rýže
10 min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 Std. 20 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min
Kuřecí stew s kroupami
50 min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min