Wersje kompatybilne
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kachní prsa
- 4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
- 4 špetky soli
- 4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
- 250 gramů ostružin
- 30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
- 800 gramů celeru, oloupaného, na kostičky (2 cm)
- 1200 gramů vody
- 50 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 801 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1h
Růžové fusilli
30 min
Miso-jogurtový bramborový salát
35 min
Piknikový plněný chléb
Brak ocen
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2óra 10p
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Brak ocen
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Acai smoothie bowl s banánem a mangem
15 min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2óra 10p
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 min