Wersje kompatybilne
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kachní prsa
- 4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
- 4 špetky soli
- 4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
- 250 gramů ostružin
- 30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
- 800 gramů celeru, oloupaného, na kostičky (2 cm)
- 1200 gramů vody
- 50 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 801 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 Std. 15 Min
Steak s rukolovým salátem
35 min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 min
Marináda na mořské plody
5 min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1h 40 min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2h 25 min
Křupavá sekaná
1hod.
Králík s černou omáčkou
55min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min