Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů goudy, na kousky
- 50 gramů staršího pečiva, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1000 gramů chřestu, oloupaného, s odříznutými dřevnatými konci (viz Tip)
- 750 gramů vody
- ¾ čajové lžičky soli
- 1 špetka cukru
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- 40 gramů másla
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 4 plátky šunky
- 1 žloutek
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1456 kJ / 349 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Švestkový clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30 min
Červené rybí kari
30min
Gratinované brambory
1 Std. 15 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Boršč aneb červená polévka
1 Std. 15 Min