
Urządzenia i Akcesoria
Baja-Style Fish Tacos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
Slaw
-
jalapeño chili stem removed1
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
cabbage cored, cut into wedges12 oz
-
mayonnaise2 oz
-
lime juice1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Fish
-
panko4 oz
-
cornstarch3 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
mayonnaise2 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cod fish fillet cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)24 oz
-
corn tortillas warmed (see Tip)12
-
Mexican crema (see Variation)
-
limes cut into wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Kalorie
276 kcal /
1154.8 kJ
Białko
13.7 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
26.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
449.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Waldorf Salad
15 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Marry Me Chicken
40 min
Chili Oil Noodles
30 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Lemon Pasta
35 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.
French Toast
40 min