Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Slaw
- 1 jalapeño chili, stem removed
- ¼ bunch cilantro, leaves and tender stems
- 12 oz cabbage, cored, cut into wedges
- 2 oz mayonnaise
- 1 oz lime juice
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fish
- 4 oz panko
- 3 oz cornstarch
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz mayonnaise
- 2 tsp yellow mustard
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp dried Mexican oregano
- ½ tsp ground cumin
- 24 oz cod fish fillet, cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)
-
12
corn tortillas, warmed (see Tip)
lub 12 flour tortillas, warmed (see Tip) - Mexican crema, (see Variation)
- 2 limes, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 pieces
- Kalorie
- 1154.8 kJ / 276 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 26.9 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 449.9 mg
Alternatywne przepisy
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Philly Cheesesteak
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tex-Mex Bowl
50 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Jersey Beef
30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Basil Peach Sorbet
10 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h