Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom calzone
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Pizza dough
-
olive oil for greasing
-
warm water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
salt1 tsp
Spinach filling
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)50 g
-
roasted red capsicums cut into pieces50 g
-
pitted black olives cut into slices20 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces300 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters100 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1202.3 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1976.8 kJ /
470.7 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Crispy rice paper rolls
40 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Filo spinach slice
55 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.