![Silverbeet and mushroom calzone Silverbeet and mushroom calzone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0BD066C8-5B59-4B44-88AE-4C3CE316EB72/Derivates/009213EA-7BBB-4A5F-A49B-BA30F9FEA2C0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 1202.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Gozleme
1h 40min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Filo spinach slice
55 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Broccoli mustard pasties
1h 55 phút
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.