Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di castagne secche sbucciate
- 300 g di latte intero
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di brandy
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di cipolle e timo
1 godz.
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 godz. 30 min
Flan ai quattro formaggi
1 godz.
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1 godz. 30 min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 godz.
Crema di porri in crosta
45 min
Risotto al tartufo
40min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min