Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta rettangolare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Pesto di ricotta e noci
10 dk
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 min
Pesto di nocciole
10 dk
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1h 40min
Gnocchi alle mandorle
1h 40min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Salame di patate e tonno
6h 30min