Pesce finto

Pesce finto

2.3 27 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate pelate e a fette
  • 100 g di burro a pezzi
  • 220 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 50 g di cetriolini sott'aceto a pezzi
  • 3 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale sciacquati ed asciugati + q.b.
  • 1 carota pelata e a rondelle (2-3 mm)
  • sottaceti misti q.b.
  • olive verdi denocciolate q.b.
  • maionese q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 408.2 kcal / 1708 kJ
Białko 18.8 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...