Mini cheesecake salate al basilico

Mini cheesecake salate al basilico

3.0 23 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Base
  • di crackers salati a pezzi
    150 g
  • di burro a pezzi
    75 g
Crema al formaggio
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di ricotta fresca ben sgocciolata
    300 g
  • di yogurt greco
    200 g
  • foglio di gelatina (4 g circa), ammollato in acqua
    1
  • di latte
    30 g
  • pistacchi tritati q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 216 kcal / 904.4 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 14.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 45.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...