Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Flan al salmone affumicato
45 min.
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Sformatini di uova e funghi
40 min.
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min.
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30 min.
Mousse di prosciutto iberico
10 min.
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min.
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min.