Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem

4.6 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porce

Składniki

  • 200 gramů lilku na kostky (1,5 cm)
  • 1 polévková lžíce sušeného oregana
  • 100 gramů cibule napůl
    100 gramů pórku, na kousky
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
  • 30 gramů olivového oleje plus navíc 1 polévková lžíce na pokapání
  • 250 gramů kuřecích prsou na proužky (1 cm)
  • ½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
  • 3 - 5 špetek kurkumy
  • 1 čajová lžička garam masaly
  • ¼ čajové lžičky chilli vloček
  • 1 polévková lžíce hladké mouky
  • 15 - 20 gramů rajčatového protlaku
  • 200 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
  • 250 - 260 gramů konzervované bílé cizrny (1 plechovka), scezené
  • 150 gramů bílého jogurtu, high protein
  • 3 - 5 špetek mletého černého pepře
  • čerstvý koriandr nahrubo nasekaný, na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1020.3 mg
Białko 32 g
Kalorie 1851.7 kJ / 442.6 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...