Urządzenia i Akcesoria
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 porce
Składniki
-
550 gramů růžičkové kapusty napůl
-
2 stroužky česneku
-
15 gramů oleje
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého kajenského pepře
-
1 ½ čajové lžičky garam masaly
-
15 gramů javorového sirupu
-
200 gramů nízkotučného tvarohu
-
10 gramů citrónové šťávy
-
15 gramů tahini
-
2 špetky mletého černého pepře
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1946 mg
Białko
24 g
Kalorie
1409 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2024
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Toustové rolky s arašídovým máslem a restovanými jablky
25 min
Pikantní rýže s cizrnou a červenou paprikou
1 godz.
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15 min
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1 godz. 20 min
Rýže s kuřetem a žampióny
55 min
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10 min
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25 min
Mangovo-jogurtové nanuky
12 godz.
Pico de Gallo
5 min
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1 godz. 55 min
Veganské lilkové massaman kari
50 min