Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 538 kJ / 128 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Glaseado de crema de mantequilla
5min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20min
Crema pastelera TM6
15 Min
Bachour: LOVELY mousse de chocolate blanco, rosas y frambuesa
14h
Barras de chocolate
6h 10min
Crema pastelera
10min
Barras de chocolate con menta
1h
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Croissants
6h
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Betún de mantequilla básico
10min