Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 538 kJ / 128 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Bachour: Tarta con pudín de chocolate TM6
2h 30min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20min
Pasta choux
20min
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2h 30min
La Pavlova despeinada
4h
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30min
Mousse de chocolate
1h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Ganache de chocolate
35min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min