Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de agua
-
13
g de grenetina en polvo, (aprox. 1 cda)
lub 7 láminas de grenetina, (ver tip)
Jarabe
- 165 g de agua
- 165 g de azúcar refinada
- 10 g de glucosa, chiclosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13121 kJ / 3124 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 677 g
- Tłuszcz
- 86 g
- Tłuszcz nasycony
- 57 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 422 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado de azúcar glass
10min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Merengue italiano
20 min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2h 20min
Glaseado de chocolate
10min
Betún de chocolate
10min
Pastel de chocolate
45 min
Crema batida insuperable
30min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 min
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min
Pan molido fino
10min