
Urządzenia i Akcesoria
Panacota con coulis de fresa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 porciones
Składniki
Panacota
-
4 láminas de grenetina
-
agua cantidad necesaria para hidratar
-
150 g de leche
-
½ vaina de vainilla
-
1 rama de canela
-
300 g de crema
-
100 g de azúcar
Coulis de fresa
-
150 g de fresas
-
75 g de vino tinto
-
25 g de vinagre balsámico
-
75 g de azúcar
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
333 kcal /
1402.5 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk