Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta con salsa de mango
4h 30 min
Profiteroles
2h 15min
Babarois de menta con chocolate
4 Std. 50 Min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Arroz con leche
3h
Tiramisú
3h 15 min
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Helado de canela
12h
Cobertura de cocoa con grenetina
30min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8 godz. 30 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pannacotta
6 Std. 15 Min