Panacota con coulis de fresa

Panacota con coulis de fresa

4.9 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 porciones

Składniki

Panacota
  • 4 láminas de grenetina
  • agua cantidad necesaria para hidratar
  • 150 g de leche
  • ½ vaina de vainilla
  • 1 rama de canela
  • 300 g de crema
  • 100 g de azúcar
Coulis de fresa
  • 150 g de fresas
  • 75 g de vino tinto
  • 25 g de vinagre balsámico
  • 75 g de azúcar

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 333 kcal / 1402.5 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...