Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chocolate con queso
1 Std. 20 Min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10 min
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Pannacotta con salsa de mango
4sa 30 dk
Mermelada de chile jalapeño rojo
1h
Panna cotta de cereza
3 Std. 30 Min
Amandine de pistache
2 godz. 30 min
Mousse de mamey
2h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Pannacotta
6h 15 min
Mousse de mango
15 Min
Masa para pay
40min