Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 50 g de vinagre blanco
Praliné
- 250 g de avellanas tostadas, sin cáscara
- Wartości odżywcze
- na 400 gramos
- Kalorie
- 10899 kJ / 2595 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 294 g
- Tłuszcz
- 152 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ópera: La vie en rose
1h
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Caramelo salado
1h
Mini eclairs de frambuesa
3h
Pastel avellanado crispie
3h
Mi Paris Brest
1 godz. 30 min
Praliné de avellanas
20 min
Ganache de chocolate
45 min
Ganache de chocolate
35 min
Soletas
50 min
Betún de ganache de chocolate
12h