Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 50 g de vinagre blanco
Praliné
- 250 g de avellanas tostadas, sin cáscara
- Wartości odżywcze
- na 400 gramos
- Kalorie
- 10899 kJ / 2595 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 294 g
- Tłuszcz
- 152 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Praliné de avellanas
20min
Pastel avellanado crispie
3u.
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 Min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 Min
Caramelo salado
1 Std.
Croquembouche
1 Std. 30 Min
Mi Paris Brest
1 Std. 30 Min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Soletas
50 Min
Curd de limón TM6
20min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min