
Urządzenia i Akcesoria
Scorfano al cartoccio con patate viola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
4 rametti di timo fresco le foglioline lavate
-
1 spicchio di aglio
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
2 finocchi puliti e a fette sottili
-
4 filetti di scorfano
-
2 pizzichi di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
-
2 pizzichi di paprika dolce
-
1 - 2 patate viola pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
-
500 g di acqua
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
253 kcal /
1058 kJ
Białko
30.7 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
12.9 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Smart food
5 Przepisów
Włochy
Włochy