Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di tonno in scatola a filetti
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca
- 150 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di spaghetti integrali
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1834.7 kJ / 438.5 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 66.1 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 320.4 mg
Alternatywne przepisy
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Pasta feta e pomodorini
30min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min