Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)

Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)

4.6 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 porzione

Składniki

  • di Parmigiano reggiano
    20 g
  • di burro + q.b.
    10 g
  • di scalogno
    20 g
  • di passata di pomodoro
    80 g
    80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia
  • di tonno in scatola sgocciolato
    80 g
  • di acqua
    40 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pasta secca corta tipo ditaloni
    80 g
  • farina tipo 00 q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 659 kcal / 2757 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 63.8 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...