
Urządzenia i Akcesoria
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 porzione
Składniki
-
di Parmigiano reggiano20 g
-
di burro + q.b.10 g
-
di scalogno20 g
-
di passata di pomodoro80 g
-
di tonno in scatola sgocciolato80 g
-
di acqua40 g
-
di sale + q.b.1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di pasta secca corta tipo ditaloni80 g
-
farina tipo 00 q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
659 kcal /
2757 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
63.8 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per me!
19 Przepisów
Włochy
Włochy