Gramigna alla salsiccia

Gramigna alla salsiccia

4.9 52 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolla dorata in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
  • 60 g di vino bianco secco
  • 50 g di passata di pomodoro
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 2 pizzichi di sale
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 774.8 kcal / 3241.8 kJ
Białko 26.8 g
Tłuszcz 44.9 g
Węglowodany 67.6 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Sód 1334.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...