Gramigna alla salsiccia
TM6 TM5

Gramigna alla salsiccia

5.0 (13 ocen)

Składniki

  • 200 g di cipolla dorata in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
  • 60 g di vino bianco secco
  • 50 g di passata di pomodoro
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 2 pizzichi di sale
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3241.8 kJ / 774.8 kcal
Białko
26.8 g
Węglowodany
67.6 g
Tłuszcz
44.9 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
1334.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy