Soupe chinoise au bœuf

Soupe chinoise au bœuf

4.5 261 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 10 g de gingembre frais
  • 20 g d'ail
  • 40 g d'huile de colza
  • 500 g de filet de bœuf détaillé en lanières
  • 50 g de sauce de soja
  • 50 g de pâte de haricots rouges épicée (voir "Conseil(s)" et "Variante(s)")
  • 10 g de sucre en poudre
  • 100 g de tomates coupées en quatre
  • 1 feuille de laurier frais
  • 800 g d'eau
  • 150 g de radis chinois (daïkon) coupé en julienne
  • 150 g de carottes coupées en julienne
  • 100 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
  • 1 oignon nouveau ciselé finement

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35 g
Kalorie 2297 kJ / 548 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...