
Urządzenia i Akcesoria
Gulasz warzywny z białą fasolą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
koperku, świeżego tylko liście10 g
-
kaszy jęczmiennej pęczak50 g
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki150 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki120 g
-
pora pokrojonego w 1 cm plastry80 g
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki50 g
-
cebuli przekrojonej na pół50 g
-
ząbek czosnku1
-
oleju20 g
-
wody500 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
gałki muszkatołowej, mielonej2 szczypty
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
białej fasoli, dużej, z puszki odsączonej120 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
363 kcal /
1519.5 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE OBIADY II
11 Przepisów
Polska
Polska