Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 150 - 250 g de reste de poulet, effiloché
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 600 g de reste de risotto
- 75 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 250 g de chapelure
- 1000 g d'huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4732.5 kJ / 1134.5 kcal
- Białko
- 42.3 g
- Węglowodany
- 85.5 g
- Tłuszcz
- 67.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1185.8 mg
Alternatywne przepisy
Pan bagnat végétal
1 Std. 30 Min
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9h
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Brunch anglais
50 Min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2h 50min
Onion rings
20min
Curry rouge de canard
1h 15min
Gaufre burger
40min
Arancini mozza, riz et petits pois
1 Std. 40 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Baos au poulet et curry
4h 40min
Beignets de courgettes comme des acras
1h 45min