Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ c. à café de mélange d'épices d'arrabbiata
- 5 g d'ail en poudre
- 1 pincée de gros sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 102 kJ / 24 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 444 mg
Alternatywne przepisy
Sirop citronnelle/gingembre
1h
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1 Std. 20 Min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Vinaigrette au wasabi
5 Min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Sauce mayonnaise
10 min
Thon sous-vide au beurre citron
30 dk
Gambas sautées au beurre persillé
15 min
Semoule de couscous épicée
25min
Sauce au roquefort
20 dk
Sauce Messine
10 min