Dorer des oignons avec des lanières de porc

Dorer des oignons avec des lanières de porc

3.8 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 70 g d'oignon jaune coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
  • 250 g de viande de porc en morceaux, découennée coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 320 g

Sód 152 mg
Białko 51 g
Kalorie 2604 kJ / 622 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...