
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
- 250 g de viande de porc en morceaux, découennée coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 320 g
- Kalorie
- 622 kcal / 2604 kJ
- Białko
- 51 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Węglowodany
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Sód
- 152 mg