Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 473.7 mg
Alternatywne przepisy
Pork fillet with mustard
35 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min