Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 473.7 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min