Cake aux deux citrons

Cake aux deux citrons

3.0 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

  • 100 g de beurre en morceaux, et 1 noix pour le moule
  • 200 g de sucre en poudre
  • 100 g de crème fraîche
  • 3 œufs
  • 160 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 2 citrons jaunes le zeste et le jus
  • 1 citron vert le zeste et le jus (25 g de jus environ)
  • 50 g de sucre glace

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7 g
Kalorie 2221 kJ / 530 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...