![Classic gin and cucumber icy poles Classic gin and cucumber icy poles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c1189fd4-a0f7-4eec-af77-5a06095813a9/Derivates/dd4cad85-c825-4b05-bd2e-947a87ad49b7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ g Lebanese cucumber (approx. 150 g) cut into pieces, plus an extra 6 slices
- 120 g gin of choice (see Tips)
- 30 g sugar
- 40 g lime juice
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 150 g tonic water
- Prosecco, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 144.1 kJ / 34.3 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 8.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegan bao sliders
Brak ocen
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Curried kraut
Brak ocen
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40min
Homemade cheese slices
1h 15 min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Blackberry Bramble
5 Min
Peach Bellini
5 Min
Banana Nice cream
5 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min